Levertijd en verzendkosten

Acetium.nl werkt samen met de PostNL Pakketservice. Samen streven wij ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wij streven ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen te leveren. 

Bent u niet thuis op het moment van bezorging, dan probeert PostNL het de volgende dag nogmaals af te leveren. Lukt dit niet, dan is het pakket de volgende dag af te halen bij het afhaalkantoor. PostNL laat een bericht achter in uw brievenbus waarop staat waar u de zending kunt afhalen. Het pakket blijft hier drie weken liggen.

Indien u een Track&Trace code wilt ontvangen, kunt u een mail sturen naar vragen@acetium.nl

Tip! Bent u niet vaak thuis? Laat het pakket dan op uw werk, bij familie of kennissen afleveren. Geef bij het afrekenen een ander aflever- of bezorgadres op.

Verpakking

Alle producten worden verzonden in een luchtkussenenvelop of een kartonnen doos. Op deze wijze proberen we mogelijke schade aan uw bestelling te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan met uw bestelling tijdens de verzending dan horen wij dit graag. U kunt ons bereiken door gebruik te maken van onze contactgegevens.

Verzendkosten

Wij hanteren gratis verzending in Nederland.

Vertraagde levering

Wij streven ernaar bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. 

Niet leverbare artikelen

Wij streven ernaar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan wordt u hier per e-mail of per telefoon over op de hoogte gesteld. Wij storten het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug naar uw bankrekening.