Shop » Over Acetium

Stoppen met roken zonder bijwerkingen!

Acetium® is een zuigtablet (medisch hulpmiddel) die kan worden gebruikt om uw tabaksverslaving te verminderen. Acetium zuigtabletten bevatten geen nicotine. Volgens rokers die hebben deelgenomen aan onderzoeken met Acetium, verminderde het gebruik van Acetium langzaam het plezier van roken. De zin in een volgende sigaret komt ongemerkt steeds later. Dat is een unieke werking! U kunt vervolgens makkelijker stoppen met roken. En op een dag bent u vergeten dat u rookt!

Acetium zuigtabletten vergroten uw kans om te stoppen met roken met 50%, en dat nicotinevrij en zonder bijwerkingen bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing!

Stop met roken en start een nieuw leven

Motivatie om te stoppen met roken is ontzettend belangrijk. Toch lukt stoppen niet altijd met motivatie alleen. U kunt dan een steun in de rug gebruiken. Traditionele methoden voor stoppen met roken bestaan uit medicijnen of nicotine vervangende middelen.

Acetium® zuigtablet is uniek in het stoppen met roken. Acetium is een nicotinevrij product. De zuigtablet bevat als werkzame bestanddeel het natuurlijk voorkomende aminozuur L-cysteïne dat is aangepast tot een speciale langzaam oplosbare vorm. Door een Acetium zuigtablet in uw mond te doen, telkens wanneer u een sigaret opsteekt, zal de rookervaring geleidelijk beginnen te veranderen. Acetium heeft een rookaroma die is afgestemd om tijdens het roken te gebruiken.

Stap voor stap zult u minder sigaretten opsteken en daarna beter kunnen stoppen met roken.

Stoppen met roken zonder nicotine, hoe werkt het?

Acetium bevat GEEN nicotine. Toch heeft u 50% meer kans om te stoppen met roken.

Tabaksrook bevat acetaldehyde. Acetaldehyde komt via de rook in het speeksel en vervolgens via de bloedbaan in de hersenen. Acetaldehyde versterkt de verslavende effecten van nicotine en is bovendien een van de kankerverwekkende stoffen in sigarettenrook.

Door te zuigen op de Acetium Zuigtabletten tijdens het roken, komt langzaam L-cysteïne komt vrij uit de tablet in de mond. L-cysteine zorgt er voor dat tot 90% van de acetaldehyde uit speeksel wordt verwijderd. Dit komt door binding van L-cysteine aan acetaldehyde tot een ongevaarlijke stof. Hierdoor kan minder acetaldehyde de hersenen bereiken. Acetaldehyde kan daardoor geen versterkend effect op de nicotineverslaving meer geven. Dit zorgt er voor dat u 50% meer kans heeft om te stoppen met roken met Acetium ten opzichte van placebo. 

Door voor Acetium® zuigtabletten te kiezen, kiest u voor een nicotinevrije optie. Acetium® bevat geen nicotine en pakt daarmee de nicotineafhankelijkheid direct aan. De aanbevolen dosering is 1 zuigtablet tijdens het roken van elke sigaret.

Hoe effectief is Acetium®?

Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig gebruik van Acetium® zuigtabletten tijdens het roken de kans op stoppen verhoogt met 50% ten opzichte van placebo!!

Wat is acetaldehyde?

Acetaldehyde is een kankerverwekkende stof en een van de vele schadelijke stoffen in tabaksrook. Normaal speeksel bevat geen acetaldehyde. Acetium® zuigtabletten verwijderen tot 90% van het uit rook afkomstige acetaldehyde uit speeksel. Door Acetium kan acetaldehyde zijn versterkende effect op de nicotineverslaving minder goed uitoefenen. Daardoor heeft u met Acetium 50% meer kans om te stoppen met roken ten opzichte van placebo.

Innovatie uit Finland

De Acetium® zuigtablet zijn ontwikkeld en geproduceerd in Finland. Innovatief en uniek door het werkingsmechanisme, en vrij van bijwerkingen bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing.