Shop » Over Acetium

Stoppen met roken zonder bijwerkingen!

Acetium® is een zuigtablet die kan worden gebruikt om tabaksverslaving te verminderen. Acetium bevat geen nicotine en is geen medicijn. Acetium zuigtabletten zijn een klasse 1 medisch hulpmiddel voor het stoppen met roken (KOAG KAG kenmerk 14-B-07522). Volgens rokers die hebben deelgenomen aan het klinisch onderzoek, verminderde het gebruik van Acetium het plezier van roken en veranderde het de smaak van sigaretten, wat het stoppen met roken vergemakkelijkte. Acetium zuigtabletten vergroten uw kans om te stoppen met
50%, doen dat nicotinevrij en zonder bekende bijwerkingen bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing!

Stop met roken en start een nieuw leven

Een van de belangrijkste factoren die nodig zijn om succesvol te stoppen met roken is motivatie. Het is niet altijd mogelijk om zonder ondersteuning te stoppen. Traditionele methoden voor het overwinnen van tabaksverslaving bestaan uit medicatie en nicotinevervangende therapie en als u het stoppen erg moeilijk vindt, kan een steungroep ook een belangrijke rol spelen.

Acetium® zuigtablet is een nicotinevrij product om u te helpen stoppen met roken. De zuigtablet bevat het natuurlijke aminozuur L-cysteïne dat is aangepast tot een langzaam oplosbare vorm. Plaats een zuigtablet in uw mond, telkens wanneer u een sigaret opsteekt, dan zal de rookervaring geleidelijk beginnen te veranderen. 

Stap voor stap zult u minder sigaretten opsteken en stoppen met roken.

Stoppen met roken zonder nicotine

Acetium bevat GEEN nicotine. Toch heeft u 50% meer kans om te stoppen met roken dan zonder hulpmiddel!

Tabaksrook bevat acetaldehyde. Acetaldehyde komt via de rook in het speeksel en vervolgens via de bloedbaan in de hersenen. Acetaldehyde versterkt de verslavende effecten van nicotine en is bovendien een van de kankerverwekkende stoffen in sigarettenrook.

Door te zuigen op de Acetium Zuigtabletten tijdens het roken, komt langzaam L-cysteïne komt vrij uit de tablet in de mond. L-cysteine zorgt er voor dat tot 90% van de acetaldehyde uit speeksel wordt verwijderd.  Hierdoor kan minder acetaldehyde de hersenen bereiken. Dit zorgt er voor dat u 50% meer kans heeft om te stoppen met roken met Acetium ten opzichte van placebo.

Door Acetium® zuigtabletten te kiezen om u te helpen stoppen met roken, kiest u voor een nicotinevrije optie. Acetium® bevat geen nicotine en pakt daarmee de nicotineafhankelijkheid direct aan. De aanbevolen dosering is 1 of 2 zuigtabletten elke keer dat u rookt.

* Acetium® zuigtabletten verminderen andere bijwerkingen van roken niet en verminderen evenmin andere carcinogenen dan acetaldehyde. Stoppen met roken wordt aanbevolen vanwege alle bijwerkingen die erbij komen kijken.

Hoe effectief is Acetium®?

Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig gebruik van Acetium® zuigtabletten tijdens het roken de kans op stoppen verhoogt met 50% ten opzichte van placebo. Tijdens het roken lost acetaldehyde vanuit sigarettenrook op in speeksel. Acetium® zuigtabletten bevatten L-cysteïne, een natuurlijk aminozuur dat bindt aan acetaldehyde. Door de binding wordt er een ongevaarlijke stof gevormd en kan acetaldehyde geen versterkend effect op de nicotineverslaving meer geven.

Acetium® zuigtabletten bevatten naast L-cysteïne een kleine hoeveelheid xylitol, om de productie van acetaldehyde door bacteriën in de mond te verminderen en daarmee de orale hygiëne te verbeteren.

Wat is acetaldehyde?

Acetaldehyde is een kankerverwekkende stof en een van de vele schadelijke stoffen in tabaksrook. Normaal speeksel bevat geen acetaldehyde. Acetium® zuigtabletten verwijderen tot 90% van het uit rook afkomstige acetaldehyde uit speeksel. Door Acetium kan acetaldehyde zijn versterkende effect op de nicotineverslaving minder goed uitoefenen. Daardoor heeft u met Acetium 50% meer kans om te stoppen met roken ten opzichte van placebo.

Innovatie uit Finland

De Acetium® zuigtablet zijn ontwikkeld en geproduceerd in Finland. Innovatief en uniek door het werkingsmechanisme, en vrij van bijwerkingen bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing.